Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
11.12.2018
  • EUR 61,30 61,4950 61,80
  • USD 52,70 53,8249 54,70
  • CHF 53,20 54,4444 55,80
  • GBP 66,90 68,1385 69,30
  • CNY 5,95 7,7874 7,95