КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

11.12.2018
  • EUR 61,30 61,4950 61,80
  • USD 52,70 53,8249 54,70
  • CHF 53,20 54,4444 55,80
  • GBP 66,90 68,1385 69,30
  • CNY 5,95 7,7874 7,95